Suzuki service dealer Van Buuren

Suzuki: eerlijk en betaalbaar!

Suzuki produceert auto’s waarbij slimme, doordachte innovaties gebruikt worden. Daar zijn we trots op. Zeker als de Consumentenbond diverse modellen uitroept als ‘meest betrouwbare auto in zijn klasse’. En je weet zeker dat je een auto koopt die eerlijk en betaalbaar is in aanschaf en gebruik. Eens een Suzuki, altijd een Suzuki. Dat kan ook niet anders als je alle 7 Garanties van Suzuki hoort:

Suzuki_Swift21.jpg

6 jaar Suzuki garantie

Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze betrouwbaarheid, die is bewezen. Daarom krijg je voortaan niet 3 maar 6 jaar garantie (tot een maximum van 150.000 kilometer) op alle modellen.

Suzuki-Garantie
Elke nieuwe Suzuki heeft een algemene garantie van 6 jaar of maximaal 150.000 kilometer.

Carrosserie-Garantie
Elk model van Suzuki is van uitstekende kwaliteit en daarom krijg je 12 jaar garantie tegen het doorroesten van binnenuit.

Lakgarantie
Op de lak van Suzuki’s geldt een garantieperiode van 3 jaar, zelfs zónder kilometerbeperking.

6jaar_garantie.jpg

Proefrijden in een nieuwe Suzuki?

Maak een afspraak bij Autocentre van Buuren!

Nog meer voordeel met de Suzuki Service Card Extra


Als je je Suzuki bij Suzuki bij Autocentre Van Buuren in onderhoud hebt, kan je de Suzuki Service Card Extra aanschaffen. Je kunt de Suzuki Service Card Extra aanschaffen voor maar € 29,- (bruto adviesprijs) en dan geniet je 12 maanden lang van voordeel dat kan oplopen tot wel € 170,-.

Je krijgt bijvoorbeeld een gratis APK, een aircocheck en een Winter- en Zomercheck. Ook krijg je 10% korting op accessoires. En heb je een keer een lekke band? Dan wordt die gratis gerepareerd.

Suzuki-service-card.jpg