Vakgarage Van Buuren

Van Buuren is een merkonafhankelijke kwaliteitsgarage


Wij maken deel uit van de landelijke Vakgarage organisatie; de enige onafhankelijke franchiseformule voor de particuliere- en zakelijke markt. 

Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 338 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan voor alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

vakgarage1.jpg

A-kwaliteit onderdelen


Een bijkomend voordeel van Vakgarage is dat wij de originele en A-kwaliteit onderdelen gezamenlijk en dus goedkoper inkopen, en daar profiteert u direct van mee! Vakgarage van Buuren staat garant voor kwaliteit. Voor APK-keuringen, banden, regulier onderhoud én seizoenscontroles bent u bij Vakgarage van Buuren aan het juiste adres. 

Maar uiteraard bent u niet alleen voor het onderhouden van uw auto bij ons aan het juiste adres. Ook voor de aankoop van een nieuwe auto of een jong gebruikte occasion zult u bij Vakgarage van Buuren gegarandeerd slagen.

vakgarage2.jpg

Maak direct een werkplaatsafspraak

bij Vakgarage van Buuren!